SUITIT IS SUPER SOVEREIGN

DÉ BESTE CLOUD OPLOSSING!

SuitIT is Super Sovereign; dé beste cloud oplossing!
SuitIT

SuitIT is dé IT-architect. We kijken niet alleen naar welke cloudoplossing past bij jouw organisatie, we richten deze ook voor je in. Dit doen wij voor MKB en multinationals, van 50 tot 500 FTE. Voor deze organisaties nemen wij de regie als registered IT-partner. Op grote en grotere schaal.

Waarschijnlijk weet je al dat wij hiervoor ook met specialistische partners werken die nét zo scherp zijn op het bieden van de juiste producten. Zodat wij een volledige maatwerk service kunnen bieden. Dat deze partners koplopers zijn in hun league blijkt uit het nieuws wat we graag met je delen: onze vaste partner Fundaments die samen met ons jouw cloudoplossingen beheert… heeft als eerste in Nederland de VMware Sovereign Cloud Status behaald!

FUNDAMENTS & SUITIT
Onze business partner Fundaments zorgt er al dik 6 jaar voor dat wij onze clouddiensten op het hoogste niveau houden. Fundaments bouwt cloudplatformen op de software van VMware; één van de meest betrouwbare internationale leveranciers voor deze diensten. Met meer dan 22 duizend medewerkers wereldwijd werken ze aan de beste ontwikkelingen zodat wij, SuitIT, uiteindelijk daarvan de vruchten kunnen plukken…voor jou!

WAAR KOMT DE SOEVEREINE CLOUD VANDAAN?
De strenge GDPR/AVG-wetgeving van Europa stelt dat bepaalde bedrijven zoals banken, verzekeraars, organisaties in de gezondheidssector en de overheid niet meer zomaar hun data mogen onderbrengen in de public cloud. Dit heeft te maken met het feit dat de Amerikaanse overheid bedrijfsdata op public clouds van Europese bedrijven mag inzien als deze met Amerikaanse leveranciers werken. Een soevereine cloud is hier de oplossing voor. Met deze clouds voldoe je aan de Europese GDPR/AVG-wetgeving, die zegt dat organisaties die niet bevoegd zijn ook geen toegang krijgen. Op deze manier kan de veiligheid van de data het beste worden gewaarborgd.

Toonaangevende clouddienst leverancier VMware is daarom het VMware Sovereign Cloud Initiative begonnen; een wereldwijde verzameling van cloudproviders die gebruik maken van een architectuur gebouwd op VMware Validated Designs. Zo laten deze cloudproviders zien dat ze voldoen aan diverse regels, vereisten en best practices om clouddiensten te leveren.

Met de VMware Sovereign Cloud status laat Fundaments zien dat ze de soevereiniteit van de cloud naar een hoger niveau tillen. Dit betekent: waarborging van gegevensprivacy en compliance volgens de nationale wet- en regelgeving en bescherming van alle gegevens in de cloud tegen toenemende digitale dreigingen.

FUNDAMENTS EN SUITIT HEBBEN DE VMWARE SOVEREIGN CLOUD STATUS ALS ÉÉN VAN DE EERSTE IN NEDERLAND MOGEN ONTVANGEN!

Dankzij onder andere deze redenen:

Zowel Fundaments als SuitIT hebben een 100% Nederlandse juridische entiteit, zelfbeschikking en beheren alle klantendata in Nederland;
Zowel Fundaments als SuitIT zetten alle data veilig neer in Tier3+ datacenters en voorkomen dat anderen bij de data kunnen;
De security is top in orde, onder andere door diverse certificeringen en security audits. 🔒

WAT BETEKENT DIT VOOR SUITIT?
Ontzettend veel! Niet alleen omdat we onze partner Fundaments graag in het zonnetje zetten, maar vooral omdat dit onze dienstverlening weer een level beter maakt. En al die kleine (maar ontzettend belangrijke!) verbeteringen zorgen voor de dienstverlening die wij graag neerzetten. Spot on en onverslagen!

WAT BETEKENT DIT VOOR JOU?
Dat je nog zorgelozer mag vertrouwen op onze diensten. Wij leveren namelijk een veilige, flexibele en kosteneffectieve cloud die digitale transformatie en naleving van regelgeving voor bedrijven ondersteunt. Onze VMware-architectuur biedt consistente prestaties van a tot z, op locatie, een private cloud en een soevereine cloud.

Zorgeloosheid tot de max. Dat maakt onze cloud computing diensten betrouwbaar, en hiermee de beste keuze.

Beheren wij jouw cloudomgeving nog niet?

Neem gelijk contact op met Otto. See you soon!

PARTNERS