KLACHTENREGELING

Fouten maken is menselijk. Je onderscheidt je door hoe je ze oplost…

Klachtenregeling
SuitIT doet haar uiterste best om klanten tevreden te stellen en klachten over de service zijn tot op heden nog nooit voorgekomen. Het kan ooit zijn dat er een klacht ontstaat, vandaar dat er een pagina gewijd is aan het regelen van een goede klachtenafhandeling. Dit is mede in het kader van onze transparantienormen en actieve deelname aan de branchevereniging voor ICT-bedrijven, NLDigital.

Heb je een klacht, neem dan in eerste instantie contact op met onze servicedesk. Dit mag per telefoon op nummer 040-2359212 of per e-mail op [email protected]. Wij nemen klachten zeer serieus en komen er binnen een werkdag op terug. Indien je als klant (wegens welke reden dan ook) ontevreden bent over de kwaliteit van onze producten en diensten, horen wij dat graag.

Ben je ontevreden over de manier waarop een vraag of klacht is afgehandeld na indienen, neem dan contact op met onze service manager (eerste escalatie) of directie (tweede escalatie) voor zover dit nog niet intern is geëscaleerd. We stellen alles in het werk om een oplossing voor het probleem te zoeken en positieve feedback van je te vernemen. Want daar doen we het voor!

Andersom kan natuurlijk ook. We hebben veel tevreden klanten. Geinteresserd in onze diensten? Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1, vraag daarom gerust de gegevens van een van onze bestaande klanten als referentie.

SuitIT B.V. is geregistreerd onder KvK-nummer 75215837. Onze contactgegevens vindt u op de homepage.

PARTNERS